آرشیو اخبار

 دوره آموزش بهداشت ویژه پرسنل آشپزخانه های دانشگاه برگزار شد.

دوره آموزش بهداشت ویژه پرسنل آشپزخانه های دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که توسط مرکز بهداشت و درمان و با همکاری اداره تغذیه برگزار شد، اصول بهداشت فردی ، بهداشت محیط آشپزخانه های صنعتی و بهداشت مواد غذایی ارائه شد. کارشناس بهداشت محیط مرکز آقای مهندس رسول صفری هدف از برگزاری دوره های مذکور را ارتقاء بهداشت ، افزایش میزان آگاهی پرسنل و آشنایی ایشان با اصول و استانداردهای بهداشتی عنوان کرد.

ادامه مطلب
جلسه بررسی وضعیت ایمنی و بهداشت حوزه معاونت دانشجویی برگزار شد.
جلسه بررسی وضعیت ایمنی و بهداشت حوزه معاونت دانشجویی برگزار شد.

جلسه بررسی وضعیت ایمنی و بهداشت حوزه معاونت دانشجویی برگزار شد.

جلسه بررسی وضعیت ایمنی و بهداشت حوزه معاونت دانشجویی با حضور آقای دکتر لطیفی معاون دانشجویی ، مدیران ، رئیس ادارات حوزه معاونت دانشجویی و کارشناسان ایمنی و بهداشت برگزار شد.

ادامه مطلب
تشکیل جلسه هماهنگی با رابطین بهداشت خانه های دانشجویی

تشکیل جلسه هماهنگی با رابطین بهداشت خانه های دانشجویی

پیرو تشکیل جلسه هماهنگی رابطین بهداشت خانه های دانشجویی در محل مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، علاوه بر آشنایی رابطین بهداشت با شرح وظایف مرتبط با کار دانشجویی خود با خدمات مرکز بهداشت و درمان نیز آشنا شدند.

ادامه مطلب
بازدید کارشناسان ایمنی و بهداشت از اماکن دانشگاه

بازدید کارشناسان ایمنی و بهداشت از اماکن دانشگاه

در بازدیدهای صورت گرفته ار اماکن مختلف دانشگاه شامل آشپزخانه ها و دانشکده ها، موارد نقص ایمنی و بهداشت جهت اصلاح ، ارتقاء و بهبود مستمر وضعیت ایمنی و بهداشت اماکن دانشگاه مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفت.

ادامه مطلب
دومین قاتل عفونی جهان را بیشتر بشناسیم؛ از علل ایجاد تا راه‌های درمان

دومین قاتل عفونی جهان را بیشتر بشناسیم؛ از علل ایجاد تا راه‌های درمان

هپاتیت به التهاب سلول‌های کبدی و آسیب به کبد گفته می‌شود که انواع و علل مختلفی دارد، اما علائم می‌توانند مشابه باشند. این بیماری پس از سل، دومین قاتل عفونی در جهان است. به گزارش سازمان جهانی بهداشت هپاتیت‌های نوع B و C با ۳۲۵ میلیون مورد ابتلا،‌ عامل مرگ ۱.۴ میلیون نفر در سراسر جهان در سال است.

ادامه مطلب