مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بعنوان پایگاه واکسیناسیون کووید ۱۹ انتخاب شد

با توجه به شروع واکسیناسیون عمومی در کشور و نیاز به پایگاه سلامت واکسیناسیون بیماری کووید ۱۹ با اعلام نیاز وزارت بهداشت و درمان کشور به پایگاه های سلامت ، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه نیز بعنوان مرکز واکسیناسیون این بیماری کار خود را با واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال آغاز کرد.

توصیه های بهداشتی در خصوص مراسم شب‌های قدر در دوران شیوع کرونا

- با توجه به شرایط نامناسب همه گیری کروناویروس، امسال در شب های قدر تا حد امکان مراسم احیا برگزار نکنیم. - با توجه به شرایط نامناسب همه گیری کروناویروس، امسال در شب های قدر در مراسم احیا شرکت نکنیم.

روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای گرامی باد

هشتم اردیبهشت ماه 1400( 28 آوریل 2021)مصادف است با روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای که شعار امسال این روز پیش بینی، آمادگی و پاسخگویی به بحران ها نامگذاری شده است.

ادامه مطلب
شعار هفته سلامت "ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر"

شعار و روز شمار هفته سلامت 1400 اعلام شد در راستای شعار هفته سلامت امسال( یکم الی هفتم اردیبهشت ) "ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر" ، روزشمار هفته سلامت 1400 اعلام شد.

تست تشخیص کرونا  برای کلیه کارکنان دانشگاه رایگان شد
تست تشخیص کرونا برای کلیه کارکنان دانشگاه رایگان شد

همکاران محترمی که دارای علائم کرونا هستند می توانند با مراجعه به مرکز بهداشت و درمان با انجام تست سریع کرونا از وضعیت سلامتی خود مطلع شوند. همچنین همکارانی که بصورت دورکار فعالیت می کنند و دارای علائم بیماری کووید 19 هستند می توانند به مراکز شهری محل سکونت خود مراجعه کنند.لیست مراکز شهری بشرح ذیل می باشد.

لیست مراکز انجام دهنده تست کرونا بصورت رایگان

به اطلاع می رساند همکاران گرامی که بصورت دورکاری فعالیت می کنند می توانند در صورت داشن علائم بیماری کووید 19 به نزدیکترین مرکز بهداشت و درمان به شرح پیوست ذیل مراجعه و بصورت رایگان تست PCR دهند.

دستگاه اکوکاردیوگرافی دانشگاه به بهره برداری رسید

به یاری و لطف خداوند و نظر مساعد رئیس محترم دانشگاه و زحمات بی دریغ معاون دانشجویی و سایر مسئولین محترم در ارتقای سلامت دانشگاهیان، دستگاه اکوکاردیوگرافی قابل بهره برداری برای کلیه اعضای هیئت علمی-کارمندان و دانشجویان می باشد.