بهداشت محیط
کارشناسان بهداشت محیط مرکز :
آقای مهندس رسول صفری
- خانم مهندس بهناز سعیدی
شماره تماس واحد بهداشت محیط:48393582
خدمات بهداشت محیط:
کنترل و حفظ سلامت مواد غذایی از طریق:
کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه ،تولید و توزیع و فروش مواد غذایی.
نظارت بر سلامت کارکنان مراکز تهیه، توزیع و نگهداری و فروش مواد غذایی
نظارت بر اخذ کارت بهداشت پرسنل مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی بر اساس ماده 13 قانون مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی.
ارتقاء آگاهیهای بهداشتی کارکنان مراکز تهیه و توزیع و نگهداری مواد غذایی.
مبارزه و کنترل حشرات و جوندگان موذی با اولویت بهسازی.
نظارت بر بهداشت اماکن عمومی دانشگاه اعم از خوابگاه ها، سالن های ورزشی و ...
نظارت بر دفع بهداشتی زباله و کنترل فاضلاب
رسیدگی به شکایات بهداشتی و موارد ارجاع.
تهیه وتدوین بروشور های آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی.
نظارت بر گندزدایی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی.
کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعمل های مربوطه
اقدامات لازم در شرایط اضطراری و کنترل بحران
شرکت در جلسات بازآموزی و سمینارها طبق دستورالعمل های مربوطه
شرکت در طرح های ملی و کشوری جهت هماهنگی لازم برای پیشبرد اهداف بهداشتی
آموزش بهداشت محیط به دانشجویان و کارکنان
همکاری در طرح پایش سلامت دانشجویان و کارکنان
ارائه پیشنهادات و راهکارها جهت رفع نواقص بهداشتی و انجام پبگیری های مربوطه
نظارت بر بهداشت میکروبی و شیمیایی آب از طریق:
نمونه برداری آب.
انجام کلرسنجی با دستگاه کلرسنج.
آشنایی دانشجویان و کارمندان با واحد بهداشت محیط.