اولین جلسه کمیته مبارزه با بیماری کرونا در دانشگاه تشکیل شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۰۲ رویدادها
در این جلسه جناب آقای دکتر لطیفی، جناب آقای دکتر شالچی، جناب آقای دکتر غیاثی ، جناب آقای دکتر رحیمی، جناب آقای دکتر زرگرباشی ،جناب آقای دکتر مقامی ، جناب آقای دکتر فاضلی ، جناب آقای فائض دین پرست ، سرکار خانم دکتر حسینی ،جناب آقای مهندس شیخ محبوبی ، جناب آقای مهندس صفری حضور داشتند و در خصوص مباحث مهم پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در دانشگاه تصمیم گیری شد.
اولین جلسه کمیته مبارزه با بیماری کرونا در دانشگاه تشکیل شد

آقای دکتر لطیفی از زحمات پرسنل مرکز بهداشت و درمان در پایش و پیشگیری بیماری کرونا از ابتدا تا کنون تشکر و قدردانی کردند.ایشان همچنین در خصوص سال تحصیلی جدید افزودند دانشگاه تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا است . و تمهیدات لازم در خصوص آموزش مجازی و یا حضوری و یا تلفیق این دو پیش بینی شده است. همچنین ظرفیت سنجی خوابگاه ها و کلاس ها توسط کارشناسان بهداشت جهت پذیرش احتمالی دانشجویان صورت گرفته است . و آمادگی لازم در خصوص اسکان و تغذیه دانشجویان وجود دارد. ایشان همچنین در خصوص دانشجویان جدیدالورود افزودند سیاست وزارت علوم برای دانشجویان کارشناسی بر این است تا دانشجویان با فضای دانشگاه آشنا شوند. و در این خصوص اقدامات و پیش بینی های لازم صورت گرفته است.

علاوه بر تمهیدات صورت گرفته  در همه بخش های دانشگاه کلیه اعضای جلسه نسبت به برگزاری آموزش های آنلاین تاکید داشتند.و در صورت حضور دانشجویان به صورت حضوری مقرر شد برحسب ظرفیت ها و استانداردهای بهداشتی پیش بینی شده باشد.

مقرر گردید نسبت به تشکیل کلاس ها به صورت آنلاین و یا حضوری از کلیه دانشجویان نظرسنجی صورت گیرد و همچنین مرکز بهداشت و درمان بر روند توزیع کلیه اقلام بهداشتی و رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه نظارت داشته باشد.

کلید واژه ها: کمیته مقابله با کرونا دانشگاه علامه طباطبایی