تشکیل پنجاه و چهارمین جلسه کمیسیون پزشکی در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۹۶۲ رویدادها اطلاعیه ها
در این جلسه که در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با حضور خانم دکتر حسینی مدیر مرکز بهداشت و درمان، خانم حبیب اله زاده مدیر خدمات آموزشی ، خانم پایدار معاون مدیر تحصیلات تکمیلی ، خانم اسعدی مسئول دفتر مدیر مرکز بهداشت و درمان و سایر پزشکان متخصص مربوطه حضور داشتند، در خصوص بررسی و رسیدگی به پرونده های پزشکی دانشجویان تصمیمات لازم را اتخاذ نمودند.
تشکیل پنجاه و چهارمین جلسه کمیسیون پزشکی در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه

تعداد پرونده های رسیدگی شده در این جلسه 23 مورد بود که صورتجلسه مربوطه آماده و به آموزش دانشگاه جهت ارجاع به آموزش دانشکده ها ارسال گردید.

در جلسات کمیسیون پزشکی در خصوص اسناد ارائه شده توسط دانشجویان، موارد حذف نیمسال ، مرخصی بدون احتساب در سنوات، بازگشت به تحصیل و سایر درخواست های مرتبط با حوزه های آموزشی تصمیم گیری می شود.

کلید واژه ها: کمیسیون پزشکی مرکز بهداشت علامه طباطبایی