ارزیابی ریسک های ایمنی و بهداشتی موتورخانه مرکزی دانشگاه

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۸۴۶ رویدادها
تعداد بازدید:۷۵۵
کارشناسان ایمنی و بهداشت مرکز آقای مهندس محبوبی و آقای مهندس صفری بهمراه آقای مهندس صادقی رئیس اداره تعمیرات و نگهداری دانشگاه طی بازدید از موتورخانه مرکزی دانشگاه به ارزیابی ریسک های ایمنی و بهداشتی پرداختند.
ارزیابی ریسک های ایمنی و بهداشتی موتورخانه مرکزی دانشگاه

کارشناسان ایمنی و بهداشت مرکز آقای مهندس محبوبی و آقای مهندس صفری بهمراه آقای مهندس صادقی رئیس اداره تعمیرات و نگهداری دانشگاه طی بازدید از موتورخانه مرکزی دانشگاه  به ارزیابی ریسک های ایمنی و بهداشتی پرداختند.

در این بازدید نواقص ایمنی و بهداشتی موتورخانه مرکزی مورد ارزیابی قرار گرفت. مقرر شد گزارش نواقص مربوطه در اختیار شورای HSE دانشگاه قرار گیرد تا با اتخاذ سیاست های ایمنی و بهداشتی لازم و با اقدام کمیته های تخصصی مربوطه  رفع نواقص موجود صورت گیرد.

کلید واژه ها: کارشناسان ایمنی و بهداشت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبایی

( ۵ )

نظر شما :