توصیه های کارشناس ایمنی و بهداشت در ایام کاهش فعالیت های دانشگاه

۰۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۹۵ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۶۰۸
با توجه به کاهش فعالیت های دانشگاه در مرداد ماه کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای مرکز در خصوص رعایت موارد ایمنی و بهداشت در هنگام ترک محل کار نکاتی را ارائه نمودند
توصیه های کارشناس ایمنی و بهداشت در ایام کاهش فعالیت های دانشگاه

در گفتگو با آقای مهندس محبوبی کارشناس ایمنی و بهداشت دانشگاه توجه همکاران محترم را به رعایت نکات ایمنی هنگام ترک محل کار خود در زمان کاهش فعالیت های دانشگاه (مرداد ماه) جلب می نماییم.

در این خصوص آقای مهندس محبوبی عنوان کردند با توجه به کاهش فعالیت های دانشگاه در مرداد ماه ضروریست همکاران محترم به توصیه های ایمنی و بهداشتی ذیل ،دقت فرمایند:

از خاموش بودن کامپیوتر و وسایل جانبی آن اطمینان حاصل نمایید و سایر وسایل برقی را خاموش کرده و ترجیحا از پریز برق جدا نمایید .

از بسته بودن پنجره های محل کار خود اطمینان حاصل کنید.

پرده اتاق محل کار خود را کشیده بطوری که تمام پنجره را فرا گیرد .

لامپهای روشنایی اتاق را خاموش و درب اتاق خود را قفل فرمایید .

اسناد و مدارک مهم را در محل مناسب و امن قرار دهید .

وسایل شخصی خود را از قبیل پول ، چک و ... را از محل کار خود خارج نمایید .

مواد غذایی فاسد شدنی را از یخچال محل کار خارج کنید ، یخچال را خاموش کرده و نظافت کلی یخچال انجام شود.

تمامی زباله ها (حتی زباله های خشک و اندک) از کلیه واحد ها تخلیه و سطل های زباله نظافت شود.

سماورهای گازی را خاموش و شیر گاز را قطع نمایید.

کلید واژه ها: توصیه ایمنی و بهداشت ایمنی و بهداشت ادارات

نظر شما :