بازدید معاون مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم و تحقیقات از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۸۹ رویدادها
31 تیرماه سرکار خانم دکتر محمودی رئیس اداره سلامت وزارت علوم که معاونت مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم را نیز عهده دار هستند به همراه سرکار خانم مهندس تجسسی کارشناس مسئول اداره سلامت وزارت علوم از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه و روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی این مرکز به دانشگاهیان بازدید کردند.

رئیس اداره سلامت وزارت علوم از شیوه مدیریت مرکز بهداشت دانشگاه و فعالیت های این مرکز ابراز خرسندی نمودند.

ایشان افزودند با وجود اینکه تنها پنج سال از راه اندازی مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبایی می گذرد نسبت به دانشگاه های دیگر روند روبه رشد خوبی داشته است.

خانم دکتر محمودی از تمامی بخش های مرکز بهداشت و درمان بازدید کردند و تشکیل شورای سلامت ، ایمنی و محیط زیست(HSE)  را نقطه عطف ارتقای جایگاه دانشگاه ها در حوزه های مذکور دانستند و اظهارنمودند دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم حمایت همه جانبه خود را در ارتقای جایگاه ایمنی ، بهداشت و محیط زیست در دانشگاه ها اعلام می دارد.

خانم مهندس تجسسی نیز از خدمات ایمنی ، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای ابراز رضایت نموده و افزودند با وجود کارشناسان فعال در واحد ایمنی و بهداشت این مرکز بزودی با تشکیل شورای HSE دانشگاه و تشکیل جلسات آن شاهد جهشی بزرگ در سه حوزه ایمنی ، سلامت و محیط زیست در دانشگاه علامه طباطبایی خواهیم بود . ایشان افزودند دفتر سلامت وزارت علوم از تمامی پتانسیل خود در استقرار سیستم های  HSE در دانشگاه ها و بهبود مستمر در سه حوزه مذکور استفاده خواهد کرد.

رئیس اداره سلامت وزارت علوم  تاکید داشتند فعالیت های زیادی در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبایی صورت می گیرد که قابل تقدیر می باشد اما فعالیت های مذکور نیاز به اطلاع رسانی به دفتر سلامت دارند تا سایر دانشگاه ها نیز از این فعالیت ها الگوبرداری نمایند.

کلید واژه ها: رئیس دفتر سلامت بازدید رئیس دفتر سلامت دانشگاه علامه طباطبایی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم