دانشجویان غایب از امتحان تعیین تکلیف شدند

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۷۹ رویدادها
کمیته مربوطه به غیبت پزشکی دانشجویان در امتحانات تشکیل جلسه داد. این کمیته در مرحله اول در مرکز بهداشت و درمان با حضور مدیر تحصیلات تکمیلی و مدیر خدمات آموزشی دانشگاه به بررسی پرونده دانشجویان غایب از امتحان پرداخته و سپس نتیجه اولیه را برای بررسی با حضور مدیر مرکز بهداشت و درمان و با حضور معاون آموزشی و مدیر آموزش دانشکده ها مورد بازنگری قرار داد. گفتنی است نتیجه کمیته غیبت در کارنامه دانشجویان غایب از امتحان لحاظ شده است.
دانشجویان غایب از امتحان تعیین تکلیف شدند

گفتنی است نتیجه کمیته غیبت در کارنامه دانشجویان غایب از امتحان لحاظ شده است.