برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های اسکلتی عضلانی با شعار ورزش کلید طلایی سلامت مردان

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۶۸۹ رویدادها
برگزاری کارگاه  آموزشی پیشگیری از بیماری های اسکلتی عضلانی با شعار ورزش کلید طلایی سلامت مردان

به مناسبت نامگذاری هفته اول اسفند ماه بعنوان هفته ملی سلامت مردان ، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در تاریخ 1396/12/7 از ساعت 12 الی 13 اقدام به برگزاری کارگاه  آموزشی پیشگیری از بیماری های اسکلتی عضلانی با شعار ورزش کلید طلایی سلامت مردان با حضور جناب آقای دکتر شیخ حسینی دکترای آسیب شناسی ورزشی در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم ارتباطات برگزار نمود.

در این کارگاه مباحثی در خصوص بیماری های اسکلتی عضلانی ، راه های پیشگیری از ابتلاء به بیماری های اسکلتی عضلانی ، اصول ارگونومی کار با کامپیوتر، و نرمش های مناسب کارمندان در محل کار و... ارائه شد.

کلید واژه ها: سلامت- هفته-مردان