خاصیت پیاز ایرانی در مقابله با سل

خاصیت پیاز ایرانی در مقابله با سل

۰۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۸۰ دانستنیهای سلامت
تعداد بازدید:۹۰۲
مطالعه کنونی نشان داده است که نوع خاصی از پیاز ممکن است برای مقابله با مقاومت آنتی بیوتیکی در موارد بیماری سل موثر باشد.
خاصیت پیاز ایرانی در مقابله با سل

خاصیت «پیاز ایرانی» در مقابله با بیماری سل

مطالعه کنونی نشان داده است که نوع خاصی از پیاز ممکن است برای مقابله با مقاومت آنتی بیوتیکی در موارد بیماری سل موثر باشد.

محققان دانشگاه کالج لندن دریافتند ویژگی های آنتی باکتریایی بدست آمده از پیاز ایرانی موسوم به "شالت" می تواند تاثیرات درمان آنتی بیوتیکی فعلی را افزایش دهد. 

تیم تحقیق در این مطالعه عصاره پیاز ایرانی که جزء ثابت آشپزی در ایران است را بررسی کرده و تاثیرات آنتی باکتریایی آن را آزمایش کردند. محققان به منظور فهم بهتر و بهینه سازی پتانسیل آنتی باکتریایی آنها، ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاهان را به صورت مصنوعی تولید کردند.

آنها دریافتند این ترکیبات شیمیایی تا بیش از ۹۹.۹ درصد مانع از رشد سلول های بیماری سل شدند.

به گفته محققان، این ترکیبات می تواند  برای تولید داروی جدید مقابله با بیماری سل بکار گرفته شوند.

به گزارش مهر، علیرغم تلاش جهانی برای پیشگیری از شیوع بیماری سل، در سال ۲۰۱۶ حدود ۱۰ میلیون مورد ابتلا جدید و دو میلیون مرگ ناشی از این بیماری گزارش شده است.

کلید واژه ها: پیاز خواص سل


نظر شما :