جلسه توجیهی وظایف رابطین بهداشت خوابگاه ها در مرکز بهداشت و درمان تشکیل شد

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۳ کد : ۱۹۶۸۵ رویدادها
جلسه توجیهی وظایف رابطین بهداشت خوابگاه ها در مرکز بهداشت و درمان تشکیل شد در این جلسه رابطین بهداشت خوابگاه ها حضور داشتند و علاوه بر آشنایی با کار دانشجویی رابط بهداشت خوابگاه ها ، با شرح وظایف مرکز بهداشت و درمان آشنا شدند.
جلسه توجیهی وظایف رابطین بهداشت خوابگاه ها در مرکز بهداشت و درمان تشکیل شد

کارشناسان مرکز بهداشت این مرکز چالش ها و مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان خوابگاه ها را بررسی و در خصوص حل آنها با رابطین بهداشت همفکری نمودند.در این جلسه رابطین بهداشت خوابگاه ها در مورد وضعیت خوابگاه های دانشگاه شرح مختصری اعلام و مقرر شد پیگیری ها و بازدیدهای لازم مطابق چک لیست های بهداشتی انجام شود.

در این جلسه آقای مهندس رسول صفری ، خانم مهندس بهناز سعیدی و آقای مهندس فرشاد قلی زاده و رابطین بهداشت خوابگاه های دانشگاه حضور داشتند.

کلید واژه ها: بهداشت رابطین بهداشت بهداشت خوابگاه خوابگاه رابطین بهداشت خوابگاه رابطین جلسه مهندس مرکز

( ۲ )