بازدید ایمنی و بهداشت سرویس های ایاب و ذهاب کارکنان و دانشجویان

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۳۲ رویدادها نکته های ایمنی و بهداشت
پیرو بازدید ایمنی و بهداشت کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه آقای مهندس محبوبی،وضعیت خودروها از نظر ایمنی و بهداشتی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
بازدید ایمنی و بهداشت سرویس های ایاب و ذهاب کارکنان و دانشجویان

پیرو بازدید سرویس های ایاب و ذهاب کارکنان و دانشجویان توسط کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه آقای مهندس محبوبی،وضعیت خودروها از نظر ایمنی و بهداشتی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

در این بازدید موارد ایمنی کلیه خودروها از نظر عملکرد صحیح تجهیزات آن،داشتن کپسول اطفای حریق ،مثلث خطر،وضعیت لاستیک خودروها ، مدارک فنی و ایمنی خودرو،کارت سلامت و سایر مدارک رانندگان و وضعیت نظافت و بهداشت خودروها مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.در این بازدید تذکرات لازم از جانب کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای به پیمانکار مربوطه نسبت به رفع نواقص موجود ارائه شد.

ایمنی خودرو, ایمنی و بهداشت سرویس ایاب و ذهاب,ایمنی و بهداشت خودرو,مرکز بهداشت و درمان,دانشگاه علامه طباطبایی

کلید واژه ها: ایمنی و بهداشت سرویسهای ایاب و ذهاب ایمنی خودرو ایمنی و بهداشت دانشگاه علامه طباطبایی

( ۵ )